El Bosc dels Somnis

Teatralnet.com: Un espectacle nadalenc immersiu per gaudir en família

Anoteu a l’agenda que serà maco: Del 21 al 31 de desembre, tindrà lloc al parc de la Masia de Can Julià; de Sant Boi de Llobregat la representació de l’espectacle familiar immersiu EL BOSC DELS SOMNIS, una innovadora proposta nadalenca: que compta amb un gran muntatge lumínic i d’efectes especials en un enorme espai exterior de més de 4.500 m2.

Creat per Hamlet Produccions amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi, EL BOSC DELS SOMNIS és un viatge teatralitzat, amb més de 20 artistes; pensat per gaudir en família de la màgia del Nadal;  en el que petits i grans descobriran com els diferents personatges treballen perquè aquestes festes: els regals arribin a temps a totes les cases!

Un Nadal màgic per a tota la família al Bosc dels Somnis

El plantejament del BOSC DELS SOMNIS és diferent a altres activitats nadalenques, ja que es tracta d’un recorregut exterior; circular i no guiat. Això vol dir que els espectadors poden explorar-lo al seu propi ritme: fent una pausa per admirar les llums brillants que envolten tot el recinte, fotografiant els espais; gaudint d’una oferta gastronòmica especial nadalenca (amb xocolata calenta, creps i dolços) i, per suposat: interactuant en persona amb els personatges fascinants que habiten aquest bosc encantatLa Fada Garlanda, La Galindaina, La Gina i La Jana, el Puck i la Olívia, l’Astròleg Somiatruites, la Cartera Pepa, el Carboner Ramon…

Cada racó d’aquesta terra màgica amaga un secret. Per descobrir-lo, cal estar atents a la Fada Garlanda i visitar l’oficina de correu nadalenc: la cuina de les millors llaminadures, el planetari de les il·lusions, la fàbrica de les joguines i inclús la mina de carbó.

EL BOSC DELS SOMNIS ofereix una oportunitat única per celebrar el Nadal d’una manera diferent, amb una experiència immersiva espectacular, emotiva i divertida. Una proposta original per gaudir en família de la màgia que envolta aquest moment tan especial de l’any.

EL BOSC DELS SOMNIS és un espectacle ideat i dirigit per Roger Cantos, i produït per HAMLET PRODUCCIONS; (productors de l’exitosa comèdia El joc de la veritat). El responsable de l’escenografia i el vestuari de l’obra és Guillem Martí, creador de l’escenografia del programa: La Puntual de TV3, i que va interpretar el paper protagonista del primer muntatge d’El Petit Príncep a Sala Barts; (guardonat amb el Premi Butaca al Millor actor musical).

L’entorn de la Masia de Can Julià és un espai privilegiat i de fàcil accés en transport públic. (A menys de 20 minuts de plaça Espanya en Ferrocarrils de la Generalitat). A més, l’espai compta amb àmplies zones d’aparcament públic.

EL BOSC DELS SOMNIS estarà obert del 21 al 31 de desembre, de 16:30 a 21:30 hores, amb horaris especials els dies 24, 25, 26 i 31 de desembre.

Trobareu tota la informació i la venda d’entrades a elboscdelssomnis.com.