El Bosc dels Somnis

BCN Colours: Si busques un gran pla per aquest Nadal, del 21 al 31 de desembre es celebra El Bosc dels Somnis

Si busques un gran pla per aquest Nadal, del 21 al 31 de desembre es celebra al parc de la Masia de Can Julià de Sant Boi de Llobregat la representació de l’espectacle familiar immersiu El Bosc dels Somnis. Una innovadora proposta nadalenca que compta amb un gran muntatge lumínic i d’efectes especials en un enorme espai exterior de més de 4.500 m2.

El Bosc dels Somnis

UN ESPECTCLE NADALENC IMMERSIU PER GAUDIR FAMÍLIA

El Bosc dels Somnis no és només una experiència visual, sinó un viatge teatralitzat que implica més de 20 artistes que treballen durament per portar a la vida la il·lusió de l’esperit nadalenc.

https://www.elboscdelssomnis.com/premsa/barcelona-colours-si-busques-un-gran-pla-per-aquest-nadal-del-21-al-31-de-desembre-es-celebra-al-parc-de-la-masia-de-can-julia-de-sant-boi-de-llobregat-la-representacio-de-lespectacle-famil/

A diferència d’altres activitats nadalenques, El Bosc dels Somnis presenta una proposta única. Es tracta d’un recorregut exterior, circular i no guiat, la qual cosa significa que els espectadors tenen la llibertat d’explorar al seu propi ritme. Poden aturar-se per admirar les llums brillants que envolten el recinte, capturar moments màgics en fotografies i gaudir d’una oferta gastronòmica especial nadalenca que inclou delícies com xocolata calenta, creps i dolços.

DESCOBREIX ELS PERSONATGES DEL BOSC ENCANTAT

La part més emocionant d’aquesta experiència és la interacció directa amb els personatges que poblen aquest bosc encantat. Des de l’Hada Garlanda fins al Carbó Ramón, cada personatge té un paper vital en la preparació dels regals perquè arribin a temps a totes les cases aquestes festes. Cada racó del bosc amaga un secret, i per descobrir-lo, els visitants han d’estar atents a les indicacions de l’Hada Garlanda i explorar llocs com l’oficina de correus nadalenca, la cuina de les millors golosines, el planetari de les il·lusions i fins i tot la mina de carbó.

El Bosc dels Somnis

Trobareu llums nadalenques, màgia i personatges que et faran viure la il·lusió del Nadal d’una manera diferent i original. Podeu descobrir amb els vostres petits l’oficina de correus de Nadal, la cuina on es preparen les millors caramels, el planetari de les il·lusions, la fàbrica de joguines i la mina del carbó.

UNA ACTIVITAT NADALENCA PER GAUDIR EN FAMÍLIA

El Bosc dels Somnis és una activitat per gaudir en família. Una oportunitat única per celebrar el Nadal d’una manera diferent, amb una experiència immersiva espectacular, emotiva i divertida. Una proposta original per gaudir en família de la màgia que envolta aquest moment tan especial de l’any.

“El Bosc dels Somnis”, a on la il.lusió i l’esperit nadalenc cobren vida d’una manera que mai oblidareu.”

El Bosc dels Somnis

ESPAI GASTRONÒMIC A L’IGLÚ BAR

I si després de viure l’experiència us ve de gust descansar i seguir gaudint del gran pla, podeu prendre alguna cosa a l’Iglú Bar, l’espai gastronòmic on podreu gaudir de dolços nadalencs i diferents productes salats acompanyats d’una beguda.

UN ESPECTACLE A 20′ DE BARCELONA

La Masia de Can Julià, el lloc triat per a aquest espectacle màgic, és un espai privilegiat i de fàcil accés en transport públic (a menys de 20 minuts de la plaça Espanya en Ferrocarrils de la Generalitat). A més, el lloc compta amb àmplies zones d’aparcament públic, així que és còmode i fàcil d’arribar amb cotxe amb els petits.

Ja pots compra les teves entrades!

Sorprèn als teus peques amb aquest “planazo” Nadalenc

El Bosc dels Somnis

MÉS INFORMACIÓ:

Dies: del 21 al 31 de desembre. Hora: de 16:30 a 21:30 hores (*horari especial els dies 24, 25, 26 i 31)
Adreça: Masia de Can Julià. Carrer Bonaventura Calopa, 26, 08830 Sant Boi de Llobregat