El Bosc dels Somnis

Espectáculos BCN: El Bosc dels Somnis, un món màgic a Sant Boi per celebrar el Nadal amb família

El Bosc dels Somnis, una celebració diferent de Nadal

Del 21 al 31 de desembre, l’escenari estrella de Sant Boi serà aquest bosc encantat creat per Hamlet Produccions amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi. El Bosc dels Somnis és una celebració del Nadal com cap altra, una oportunitat per a petits i grans de viure la màgia de la temporada de manera única.

Aquesta experiència inigualable no és una simple representació teatral; és un viatge interactiu a través d’un món ple de personatges fascinants. Cada racó amaga un secret, des de l’oficina de correus nadalenc fins a la mina de carbó, passant per la cuina de les millors llaminadures i el planetari de les il·lusions. Podeu explorar-ho al vostre ritme, gaudint de l’oferta gastronòmica nadalenca i interactuant amb personatges com La Fada Garlanda, La Galindaina, La Gina, Puck, l’Astròleg Somiatruites, la Cartera Pepa i molts més.

El Bosc dels Somnis

El Bosc dels Somnis

Una producció impressionant

EL BOSC DELS SOMNIS és una creació de Roger Cantos i produït per HAMLET PRODUCCIONS, coneguts per l’èxit de «El joc de la veritat.» L’escenografia i el vestuari de l’obra estan a càrrec de Guillem Martí, conegut per la seva participació en el programa de TV3 «La Puntual» i per interpretar el paper protagonista en el primer muntatge d’“El Petit Príncep” a la Sala Barts.

Informació pràctica

La ubicació de la Masia de Can Julià és d’accés fàcil en transport públic i compta amb àmplies zones d’aparcament públic, sent a menys de 20 minuts de plaça Espanya en Ferrocarrils de la Generalitat.

El Bosc dels Somnis estarà obert del 21 al 31 de desembre, de 16:30 a 21:30 hores, amb horaris especials els dies 24, 25, 26 i 31 de desembre.

Aquest Nadal, oblideu-vos de les celebracions tradicionals i endinseu-vos en un món màgic ple d’il·lusió i somnis. El Bosc dels Somnis us convida a viure el Nadal d’una manera que mai oblidareu.