El Bosc dels Somnis

7 de Ràdio BCN: Un Raco Màgic per Viure la Il·lusió del Nadal

Aquest desembre, el parc de la Masia de Can Julià a Sant Boi de Llobregat es transforma en un món de màgia i il·lusió amb EL BOSC DELS SOMNIS. Aquest espectacle familiar immersiu, creat per Hamlet Produccions amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi, convida a tothom a gaudir d’un viatge teatralitzat a través d’un enorme espai de 4.500 m2, plè de llums i efectes especials.

Més de 20 artistes porten a la vida personatges fascinants que treballen afanosament perquè els regals de Nadal arribin a temps a totes les llars. EL BOSC DELS SOMNIS ofereix una experiència diferent a les activitats nadalenques convencionals: un recorregut circular, no guiat, que permet als visitants explorar-lo al seu ritme, admirar les llums brillants, capturar instants màgics i interactuar amb personatges com La Fada Garlanda, La Galindaina, i molts altres.

Un Nadal màgic per a tota la família al Bosc dels Somnis

Cada racó d’aquesta terra màgica amaga un secret. Es pot visitar l’oficina de correu nadalenc, la cuina de les millors llaminadures, el planetari de les il·lusions, la fàbrica de joguines i fins i tot la mina de carbó.

Aquest espectacle, dirigit per Roger Cantos i produït per HAMLET PRODUCCIONS, promet una experiència inoblidable a totes les edats. L’entorn de la Masia de Can Julià és de fàcil accés i ofereix àmplies zones d’aparcament públic.

EL BOSC DELS SOMNIS estarà obert del 21 al 31 de desembre, oferint horaris especials durant els dies més assenyalats de les festes. Per a més informació i la compra d’entrades, visiteu elboscdelssomnis.com. És una oportunitat única per celebrar el Nadal d’una manera diferent i emocionant, immersos en la màgia d’aquesta temporada especial.

Més informació: https://7deradio.cat/el-bosc-dels-somnis